آشپزی جدید: الهام از نی نی سایت!
مدتی بود که دنبال ایدههای جدید برای آشپزی بودم و راستش رو بخواید، یکم تکرار برام خستهکننده شده بود. یه سر به نی نی سایت زدم و کلی تجربه و دستور پخت جالب پیدا کردم. این پست خلاصه 19 مورد از بهترینهاشونه:

این لیست یه گلچینی از دستورهای امتحان شده و نکاتیه که از گفتگوهای مختلف در نی نی سایت جمعآوری کردم:
- ✅
خورش قیمه نذری با طعم رستورانی:
رمز و راز اصلی، تفت دادن پیاز و گوشت با حرارت ملایم و اضافه کردن رب گوجه فرنگی در چند مرحله است. - ✅
کیک اسفنجی فوق العاده پفکی:
جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ و هم زدن جداگانه هر کدوم تا جایی که سفت بشه، کلید اصلی این کیکه. - ✅
تهیه قورمه سبزی خوشرنگ و لعاب:
بهرهگیری از سبزی قورمه سرخ شده (نه سوخته!) و اضافه کردن شنبلیله خشک در انتهای پخت. - ✅
ترفندهای پخت برنج مجلسی:
خیسوندن برنج با نمک زیاد و آبکش کردن به موقع، باعث دون شدن برنج میشه. - ✅
طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه:
نخود رو حداقل 24 ساعت خیس کنید و از ادویههای فراوون استفاده کنید. - ✅
مرغ بریان خوشمزه در فر:
مرغ رو با مخلوطی از روغن زیتون، آبلیمو، سیر و ادویه مزهدار کنید و با حرارت کم بپزید. - ✅
پیتزا خونگی با خمیر عالی:
آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد و قبل از پهن کردن، استراحت کافی بدید. - ✅
ماکارونی با سس گوشت اصیل ایتالیایی:
از گوشت چرخ کرده با کیفیت بالا و گوجه فرنگی تازه استفاده کنید و اجازه بدید سس حسابی جا بیفته. - ✅
دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ:
به جای تخم مرغ، از خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. - ✅
سالاد الویه رژیمی:
سس مایونز رو با ماست چکیده و کمی آبلیمو جایگزین کنید. - ✅
کتلت خوشمزه با سیب زمینی خام:
سیب زمینی رو رنده کنید و آبش رو بگیرید تا کتلت وا نره. - ✅
شیرینی لطیفه خونگی:
میزان آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت نشه. - ✅
ته چین مرغ زعفرانی مجلسی:
از برنج نیم دانه برای ته دیگ استفاده کنید تا ته چین منسجم بشه. - ✅
آش رشته جا افتاده:
حبوبات رو جداگانه بپزید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید. - ✅
کباب کوبیده آبدار:
پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و گوشت رو خوب ورز بدید. - ✅
سوپ جو خوشمزه و مقوی:
جو پرک رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه. - ✅
خوراک لوبیا چیتی خوش طعم:
لوبیا رو از شب قبل خیس کنید و با پیاز داغ و ادویه تفت بدید. - ✅
کوکو سبزی پفکی:
تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید تا کوکو پف کنه. - ✅
حلوا زعفرانی خوشرنگ:
آرد رو با حرارت ملایم تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه.
امیدوارم این تجربهها براتون مفید باشه و بتونید غذاهای خوشمزهای درست کنید.
خوشحال میشم شما هم تجربههای خودتون رو در قسمت نظرات با من به اشتراک بگذارید.
منتظر دستورهای جدیدتر از نی نی سایت باشید!
آشپزی جدید: خلاصه تجربهها در نی نی سایت (19 مورد)
1. راز ترد شدن ته دیگ سیب زمینی
خیلی از مامانا تو نی نی سایت میگفتن برای ترد شدن ته دیگ سیب زمینی، قبل از چیدن سیب زمینی ها، کف قابلمه روغن داغ بریزید و یه کم زردچوبه بهش اضافه کنید. بعضی ها هم میگفتن سیب زمینی ها رو خیلی نازک ورقه کنید. یه نکته دیگه هم این بود که سیب زمینی ها رو قبل از چیدن، کمی با نمک و فلفل مزه دار کنید. بعضی ها پیشنهاد میدادن یه قاشق ماست هم اضافه کنید به سیب زمینی رنده شده. مهمترین نکته اینه که حرارت ملایم باشه تا ته دیگ نسوزه. بعضی ها هم میگفتن از کره به جای روغن استفاده کنید، طعم بهتری میگیره. یه عده هم گفتن موقع دم کشیدن برنج یک تکه یخ روی برنج بذارید ته دیگ عالی میشه.
2. فوت و فن کوکو سبزی پفکی
برای پفکی شدن کوکو سبزی، نی نی سایتی ها پیشنهاد میدادن تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید تا کاملا کف کنه. یه قاشق آرد و یه قاشق ماست هم به مایه کوکو اضافه کنید. بعضی ها هم از بکینگ پودر استفاده میکردن ولی مقدارش باید خیلی کم باشه. سبزی کوکو باید کاملا ریز خرد شده باشه و آب نداشته باشه. موقع سرخ کردن هم حرارت ملایم باشه تا کوکو مغز پخت بشه. یه عده هم پیشنهاد می دادن داخل فر بپزید کوکو رو. اضافه کردن گردو و زرشک هم طعمش رو بهتر میکنه.
3. رمز خوشمزه شدن قیمه نذری
برای خوشمزه شدن قیمه نذری، مهمترین چیز بهرهگیری از گوشت گوسفندی باکیفیته. پیاز داغ فراوون و تفت دادن رب گوجه فرنگی خیلی مهمه. لپه ها رو از قبل خیس کنید و جداگانه نیم پز کنید. ادویه های اصلی شامل زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زعفران هستن. لیمو عمانی ها رو هم سوراخ کنید و بندازید داخل خورشت تا تلخ نشه. حرارت باید خیلی ملایم باشه تا خورشت جا بیفته. بعضی ها هم یه مقدار خیلی کم گلاب به خورشت اضافه میکنن.
4. نکات کلیدی قورمه سبزی جا افتاده
برای قورمه سبزی جا افتاده، سبزی قورمه باید خوب سرخ بشه ولی نسوزه. لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس کنید. گوشت رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت بدید و بعد سبزی رو اضافه کنید. آب رو کم کم اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزه. لیمو عمانی هم طعم خیلی خوبی به قورمه سبزی میده. شنبلیله خشک رو حتما اضافه کنید، عطر بی نظیری میده. بعضی ها هم یه قاشق رب انار به قورمه سبزی اضافه میکنن.
5. فوت کوزه گری در تهیه آش رشته
برای آش رشته خوشمزه، حبوبات رو از شب قبل خیس کنید. پیاز داغ و سیر داغ فراوون لازمه. سبزی آش (اسفناج، جعفری، گشنیز و تره) رو به اندازه خرد کنید. رشته آش رو در آخر اضافه کنید و مواظب باشید ته نگیره. کشک رو حتما قبل از اضافه کردن رقیق کنید. نعنا داغ رو هم با روغن زیاد و حرارت کم درست کنید. بعضی ها هم یه کم قره قروت به آش اضافه میکنن.
6. چگونه یک کتلت ترد و خوشمزه درست کنیم؟
برای کتلت ترد و خوشمزه، سیب زمینی و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی رو بگیرید. گوشت چرخ کرده رو با ادویه ها و آرد نخودچی مخلوط کنید. مواد رو خوب ورز بدید و به شکل دلخواه فرم بدید. در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. بعضی ها هم یه کم جعفری ساطوری به کتلت اضافه میکنن. بهرهگیری از پودر سوخاری هم باعث میشه کتلت تردتر بشه. اضافه کردن یک تخم مرغ هم کمک میکنه کتلت منسجم تر بشه.
7.طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل
بادمجان ها رو روی ذغال کبابی کنید تا پوستش به راحتی جدا بشه. گوجه فرنگی ها رو هم کبابی یا پوره کنید. سیر رو با بادمجان ها بکوبید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی تفت بدید. تخم مرغ ها رو در آخر اضافه کنید. ادویه ها شامل نمک، فلفل و زردچوبه هستن. بعضی ها از فلفل سبز تند هم استفاده می کنن.
8.ترفندهای پخت یک استانبولی خوش عطر
برای استانبولی خوش عطر، گوشت رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید. رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش باز بشه. برنج رو با آب و کمی روغن اضافه کنید و بذارید دم بکشه. سیب زمینی و هویج خرد شده هم میتونید اضافه کنید. بعضی ها از فلفل دلمه ای هم استفاده می کنن. بهرهگیری از زیره سبز عطر خوبی به استانبولی میده. آب گوشت یا مرغ طعم استانبولی رو بهتر میکنه.
9.طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
بادمجان ها رو سرخ یا کبابی کنید. پیاز داغ و سیر داغ فراوون درست کنید. نعنا داغ رو هم آماده کنید. بادمجان ها رو بکوبید و با کشک و پیاز داغ مخلوط کنید. روی کشک بادمجان رو با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید. گردو خرد شده هم میتونید برای تزئین استفاده کنید. بعضی ها گردو رو داخل خود کشک بادمجان هم میریزن.
10. چطور یک عدس پلو خوشمزه بپزیم؟
عدس رو از قبل خیس کنید و بپزید. پیاز داغ درست کنید و با گوشت چرخ کرده تفت بدید. عدس و گوشت رو با هم مخلوط کنید و با برنج دم کنید. کشمش و خرما هم میتونید اضافه کنید. بعضی ها از زعفران هم برای طعم و عطر بهتر استفاده می کنن. دارچین هم ادویه مناسبی برای عدس پلو هست. گردو خرد شده هم طعمش رو عالی میکنه.
11. رازهای سوپ جو خوشمزه و مقوی
جو پرک رو از قبل خیس کنید. مرغ یا گوشت رو با پیاز و ادویه ها بپزید. هویج و سیب زمینی و کرفس خرد شده رو اضافه کنید. در آخر جعفری خرد شده و آبلیمو اضافه کنید. بعضی ها از شیر هم برای سوپ جو استفاده می کنن. اضافه کردن خامه هم طعم سوپ رو غلیظ تر میکنه. بهرهگیری از قارچ هم طعم سوپ رو بهتر میکنه.
12. فوت و فن ماکارونی مجلسی
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید. رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید. ماکارونی رو آبکش کنید و با مواد مخلوط کنید. ته دیگ سیب زمینی یا نون بذارید. پنیر پیتزا هم میتونید روی ماکارونی بریزید. آویشن طعم ماکارونی رو عالی میکنه. قارچ هم طعم ماکارونی رو بهتر میکنه.
13. چگونه فسنجون خوشرنگ و خوشمزه بپزیم؟
گردو رو آسیاب کنید. مرغ یا گوشت رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید. گردو آسیاب شده رو اضافه کنید و تفت بدید. رب انار و آب انار رو اضافه کنید. با حرارت ملایم بذارید جا بیفته. شکر یا عسل برای ملس شدن فسنجون استفاده میشه. اضافه کردن کدوتنبل طعم خوبی به فسنجون میده.
14. نکات کلیدی در پخت کباب کوبیده آبدار
گوشت چرخ کرده رو دو بار چرخ کنید. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. گوشت و پیاز رو خوب ورز بدید. به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید. برای اینکه کباب از سیخ نریزه از دنبه استفاده کنید. بهرهگیری از زعفران طعم کباب رو عالی میکنه. فلفل دلمه ای هم طعم کباب رو بهتر میکنه.
15. راز پخت باقالی پلو با گوشت لذیذ
باقالی رو از قبل خیس کنید. گوشت رو با پیاز و ادویه ها بپزید. برنج رو با باقالی و شوید دم کنید. گوشت رو روی برنج بذارید. زعفران هم میتونید برای طعم و عطر بهتر استفاده کنید. دارچین هم ادویه مناسبی برای باقالی پلو هست. اضافه کردن سیر تازه به باقالی پلو طعم بینظیری میده.
16. چطور یک دلمه برگ مو خوشمزه بپیچیم؟
برگ مو رو بجوشونید. برنج و لپه رو بپزید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید. همه مواد رو مخلوط کنید و داخل برگ مو بپیچید. در قابلمه بچینید و با آب و آبلیمو بپزید. نعنا و پیاز داغ طعم دلمه رو عالی میکنه. اضافه کردن زرشک هم طعمش رو بهتر میکنه.
17. طرز تهیه آش جو پرک فوری
جو پرک را با آب و عصاره مرغ بپزید. سبزیجات خرد شده (هویج، جعفری، گشنیز) را اضافه کنید. نمک و فلفل را به مقدار کافی اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری آبلیمو یا خامه نیز اضافه کنید. این آش برای سرما خوردگی بسیار مفید است. جو پرک زودتر از جو کامل می پزد. این آش بسیار سریع آماده می شود.
18. پخت کدو حلوایی با طعم های مختلف
کدو حلوایی را تکه تکه کرده و با دارچین و شکر در فر بپزید. میتوانید از ادویه های دیگر مانند زنجبیل و جوز هندی نیز استفاده کنید. کدو حلوایی را میتوانید به صورت پوره در سوپ ها و دسرها استفاده کنید. کدو حلوایی سرشار از ویتامین A است. پخت کدو حلوایی در فر طعم بهتری نسبت به آب پز کردن دارد. تخمه های کدو حلوایی را هم میتوانید برشته کنید و بخورید. کدو حلوایی را میتوانید به عنوان پیش غذا نیز سرو کنید.
19. راهنمای پخت خورشت بامیه خوشمزه
بامیه ها را کمی تفت دهید تا لیزی آن گرفته شود. گوشت را با پیاز و ادویه ها تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. بامیه ها را اضافه کنید و با آب بپزید. آبلیمو یا تمر هندی برای طعم ترش استفاده میشود. تفت دادن بامیه قبل از پخت باعث میشود له نشود. خورشت بامیه را با نان یا برنج سرو کنید.






