نی‌ نی سایت

رازهای خوشمزه شدن مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها

همه ما عاشق مرغ خوشمزه و آبدار هستیم، اما گاهی اوقات رسیدن به این نتیجه دلخواه کار سختی است. برای همین، گشتی در نی نی سایت زدیم و خلاصه تجربیات مادران و کدبانوهای حرفه‌ای را در این مورد جمع‌آوری کردیم. در اینجا 25 نکته طلایی برای پخت مرغی بی‌نظیر را با شما به اشتراک می‌گذاریم:

این نکات بر اساس تجربه های کاربران سایت نی نی سایت جمع آوری شده است:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • مرغ را قبل از پخت حداقل نیم ساعت در آب نمک و سرکه (به مقدار کم) بخوابانید.
  • برای طعم بهتر، از زعفران دم‌کرده غلیظ استفاده کنید.
  • پیاز را رنده کنید و با مرغ خوب مخلوط کنید تا طعم پیاز به خورد مرغ برود.
  • برای مرغ مجلسی از رب انار ملس استفاده کنید.
  • بهره‌گیری از ادویه‌های معطر مانند پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، و پاپریکا طعم مرغ را فوق‌العاده می‌کند.
  • اگر مرغ را آبپز می‌کنید، حتماً از برگ بو، ساق کرفس، و هویج در آب مرغ استفاده کنید.
  • برای مرغ بریان، از کره آب‌شده و آبلیمو استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر، از کیسه فر استفاده کنید یا روی آن را با فویل بپوشانید.
  • در هنگام سرخ کردن مرغ، از حرارت ملایم استفاده کنید تا مرغ کاملاً مغز پخت شود.
  • اضافه کردن مقدار کمی شکر یا عسل به سس مرغ، طعم آن را متعادل می‌کند.
  • برای مرغ ترش، از آب نارنج یا آبغوره استفاده کنید.
  • قبل از پخت، چند برش روی مرغ ایجاد کنید تا طعم‌دهنده‌ها به خوبی جذب شوند.
  • در هنگام پخت، چند بار مرغ را با سس یا آب مرغ آغشته کنید تا خشک نشود.
  • برای مرغ شکم‌پر، از سبزیجات معطر، زرشک، و گردو استفاده کنید.
  • اضافه کردن مقدار کمی زنجبیل رنده شده به مرغ، طعم و عطر خاصی به آن می‌دهد.
  • بهره‌گیری از ماست در سس مرغ، آن را نرم و لطیف می‌کند.
  • برای از بین بردن بوی زُهم مرغ، آن را با آبلیمو و نمک ماساژ دهید.
  • در صورت امکان، از مرغ محلی استفاده کنید.
  • برای مرغ کبابی، از سس مایونز، خردل، و روغن زیتون استفاده کنید.
  • هنگام سرخ کردن مرغ، از روغن فراوان استفاده کنید.
  • برای خوشرنگ شدن مرغ، از زردچوبه و زعفران فراوان استفاده کنید.
  • مقداری فلفل دلمه ای در هنگام پخت به مرغ اضافه کنید.
  • قبل از پخت مرغ را مزه دار کنید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • در تهیه مرغ آبپز از ادویه کاری استفاده کنید.
  • برای مرغ سوخاری، از آرد سوخاری پانکو استفاده کنید تا تردتر شود.

نوش جان!




راز خوشمزه شدن مرغ: 25 تجربه ناب از نی نی سایت


راز خوشمزه شدن مرغ: 25 تجربه ناب از نی نی سایت

1. مرینیت جادویی با ماست و زعفران

مرغ رو حداقل 2 ساعت قبل از پخت با ماست، زعفران دم کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده، آبلیمو و ادویه های دلخواه (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا) مرینیت کنید. ماست باعث میشه مرغ نرم و آبدار بشه. بعضی از دوستان اضافه کردن یه قاشق سس مایونز رو هم پیشنهاد دادن، میگن طعمش عالی میشه!برای طعم بهتر، میتونید یکم پودر سیر هم به مرینت اضافه کنید. به جای آبلیمو، از آب نارنج تازه هم میشه استفاده کرد. طعمش محشره!یادتون باشه موقع مرینت، مرغ رو خوب ماساژ بدید تا مواد به خوردش بره. اگه وقت ندارید، حداقل نیم ساعت مرینیت کافیه، اما هرچی بیشتر بهتر!

2. پیاز داغ فراوون و طلایی

یه راز مهم، بهره‌گیری از پیاز داغ فراوون و طلایی رنگه. پیاز رو حسابی تفت بدید تا کاراملی بشه و طعم شیرینی به مرغ بده. موقع تفت دادن پیاز، یه کوچولو زردچوبه هم اضافه کنید، رنگ و طعمش رو عالی میکنه. بعضی ها برای خوش عطر شدن پیاز داغ، از چند حبه سیر هم استفاده میکنن. مراقب باشید پیاز نسوزه، چون طعمش تلخ میشه و مرغ رو خراب میکنه. اگه وقت ندارید پیاز داغ درست کنید، از پیاز داغ آماده استفاده کنید، اما کیفیتش به پیاز داغ خونگی نمیرسه. پیاز داغ رو بعد از تفت دادن مرغ، بهش اضافه کنید. مقدار پیاز داغ بستگی به سلیقه شما داره، اما هرچی بیشتر باشه، مرغ خوشمزه تر میشه!

3. تفت دادن درست مرغ

قبل از اضافه کردن سس یا آب، تکه های مرغ رو خوب تفت بدید تا طلایی بشن. این کار باعث میشه آب مرغ خارج نشه و طعم بهتری داشته باشه. از حرارت متوسط استفاده کنید تا مرغ نسوزه و مغز پخت بشه. موقع تفت دادن، مرغ رو زیر و رو کنید تا همه طرفش یکنواخت طلایی بشه. اگه مرغتون خیلی آب میندازه، میتونید قبل از تفت دادن، اون رو با دستمال کاغذی خشک کنید. تفت دادن مرغ یه کم زمان بره، اما ارزشش رو داره. موقع تفت دادن، میتونید یه کم روغن کنجد هم اضافه کنید، طعمش رو خیلی خوب میکنه. به هیچ وجه از روغن سوخته برای تفت دادن استفاده نکنید.

4. ادویه های خوش عطر و طعم

زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، کاری، آویشن، و دارچین از جمله ادویه هایی هستن که میتونن طعم مرغ رو بهشتی کنن. بسته به ذائقه خودتون، از این ادویه ها استفاده کنید. اگه طعم تند رو دوست دارید، میتونید از فلفل قرمز یا چیلی هم استفاده کنید. مراقب باشید در بهره‌گیری از ادویه ها زیاده روی نکنید، چون ممکنه طعم مرغ رو خراب کنن. ادویه ها رو بعد از تفت دادن مرغ، بهش اضافه کنید تا عطرشون حفظ بشه. برای طعم بهتر، از ادویه های تازه آسیاب شده استفاده کنید. میتونید از ترکیب ادویه های مختلف استفاده کنید تا طعم منحصر به فردی به مرغتون بدید. اضافه کردن یه کوچولو پودر زنجبیل هم میتونه طعم خیلی خوبی به مرغ بده.

5. رب گوجه فرنگی و طعم دهنده های طبیعی

رب گوجه فرنگی رو تفت بدید تا رنگش باز بشه و طعم خامی اون گرفته بشه. اضافه کردن یه قاشق رب انار هم میتونه طعم ملس و خوشمزه ای به مرغ بده. برای خوشرنگ شدن مرغ، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. مراقب باشید رب گوجه فرنگی نسوزه، چون طعمش تلخ میشه. میتونید به جای رب انار، از آلوچه ترش هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، رب گوجه فرنگی رو با پیاز داغ تفت بدید. اضافه کردن یه کوچولو شکر هم میتونه طعم رب گوجه فرنگی رو متعادل کنه. به جای رب گوجه فرنگی، از گوجه فرنگی رنده شده هم میشه استفاده کرد.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یه بار مرغ رو با همه نکته‌های علمی درست کردم ولی یادم رفت نمک بزنم… شد یه جور مرغ فضایی که فقط سگ خونه راضی بود! خلاصه که تو این مسیر خوشمزگی گاهی یه ذره بی‌خیالی هم جواب میده. راستی اگه مرغ رو تو فر بپزی و آخر کار چند برش لیمو ترش روش بذاری، هم عطرش میشه فوقالعاده هم خشک نمیشه. مواظب باش پیاز داغت نسوزه که داستان من و مرغ بیمزه تکرار نشه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا